Головна » 2016 » Листопад » 3 » Застосування силікону в косметології
20:10
Застосування силікону в косметології

Застосування силікону в косметологіїГоловне властивість силікону, за що його так цінують представники косметичної індустрії і їх клієнта - моментальний ефект. За допомогою силікону можна отримати «все і відразу», без утомливих тренувань, тривалих курсів косметичних і медичних процедур. Застосовувати силікон в косметиці почали в середині XX століття, а сьогодні його можна знайти в складі більшої частини косметичних засобів для різних цілей.

 

 

Силікон в косметиці допомагає утримувати вологу і пігменти, захищає волосся і шкіру, утворюючи дихаючу плівку. Саме завдяки цій властивості силікон дозволяє домогтися ефекту сяйва, що активно використовують для виробництва блисків для губ, засобів для укладки і кондиціонування волосся. Силіконові з'єднання не вступають в реакцію з іншими інгредієнтами в складі косметичних засобів, тому їх можна знайти в складі практично будь-якого виду косметичної продукції.

Всупереч поширеній думці, силікони практично нешкідливі для організму. Силікон не проникає під шкіру, гіпоалергенний і не викликає онкологічних захворювань. Часто вважають, що силікони затримують на шкірі та волоссі не тільки вологу, але також бруд, бактерії і шкірне сало. Однак за умови дотримання правил регулярної гігієни цей ризик мінімальний, так як будь-який косметичний силікон легко змивається шампунем або милом.

Якщо все ж таки з тієї чи іншої причини ви проти силікону в вашій косметиці, то існують засоби для волосся і без всюдисущого силікону - його функції з успіхом виконують протеїни шовку, натуральні масла або кератину. Що стосується декоративної косметики, то, безумовно, можна знайти помаду і туш і без силікону. Але чи варто? Адже, швидше за все декоративні властивості цих коштів будуть значно поступатися тій косметиці, в якій є силікон.

Силікон присутній в нашій косметиці під різними іменами, але найчастіше він ховається в списку інгредієнтів в назвах, які закінчуються на siloxane, cone або conol. ClomethiCone - летючий силікон з антистатичними, пом'якшуючими, що розчиняють і гігроскопічними властивостями, не накопичується на шкірі і в волоссі .

DimethiCone , або силіконове масло інтенсивно пом'якшує і захищає шкіру і волосся, утворює трудносмиваемих покриття.

DimethiCone Cool можна знайти в складі кондиціонерів для волосся, залишається на волоссі в невеликій кількості і легко змивається водою.

AmoDimethiCone переважно входить до складу засобів для сухого волосся, утворює щільну плівку і змивається з працею.
 

Переглядів: 42 | Додав: Счастлив | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
More info
Image gallery
contact
Phone: +7 495 287-42-34 Email: info@ucoz.com
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915
Location in google Maps